Kodak akıllı telefonunu tanıttı

Fotoğrafçılık denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Kodak, akıllı telefon piyasasına girdi.BEKLENENİ VEREMEDİKodak'ın tanıttığı ilk akıllı telefon olan IM5, kamera özellikleri ve donanım olarak beklenenin altında özelliklere sahip olarak tanıtıldı

Kodak akıllı telefonunu tanıttı

Fotoğrafçılık denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Kodak, akıllı telefon piyasasına girdi.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Kodak'ın tanıttığı ilk akıllı telefon olan IM5, kamera özellikleri ve donanım olarak beklenenin altında özelliklere sahip olarak tanıtıldı. Cihazda MediaTek'in 1.7 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli MT6592 işlemcisi kullanılıyor.

HAFIZA 8 GB'A KADAR YÜKSELİYOR

1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızaya ek olarak artırılabilir hafıza desteğine sahip olan ürün, 5 inç IPS ekrana sahip. Bu ekran ise Full HD çözünürlüğünde.

ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ

Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve firmanın kendine has özelleştirdiği arayüzü kullanan Kodak IM5, 13 Megapiksel ana kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler