Kodak, Akıllı Telefon Üretecek

Zor günler geçiren Kodak, en son binlerce çalışanını işten çıkarması ve iflas başvurusuyla gündeme gelmişti. Fakat yeni haberler firmanın toparlanma hazırlığında olduğunu gösteriyor.Bullitt Group ile ortaklık anlaşması imzalayan Kodak, 2015 itibariyle akı

Kodak, Akıllı Telefon Üretecek

Zor günler geçiren Kodak, en son binlerce çalışanını işten çıkarması ve iflas başvurusuyla gündeme gelmişti. Fakat yeni haberler firmanın toparlanma hazırlığında olduğunu gösteriyor.

Bullitt Group ile ortaklık anlaşması imzalayan Kodak, 2015 itibariyle akıllı telefon pazarında boy gösterecek.

Söz konusu marka Kodak olunca akıllara üretilecek telefonun kamerasının güçlü olacağı da geliyor tabiiki. Hatta insan düşünmeden edemiyor, acaba güçlü bir kamerası olan akıllı telefon mu üretecek, yoksa akıllı telefon özelliği olan bir kamera mı gelecek?

Özellikle geride bıraktığımız 2014'te Samsung, Sony, Nokia ve HTC'nin girdiği akıllı telefonlarda kamera rekabeti Kodak'la beraber daha da kızışacağa benziyor. Bir de buna özçekim (selfie)çılgınlığı faktörünü de katalım.

İlk akıllı telefonunu CES 2015'te tanıtacağı söylenen Kodak'tan bakalım ne tür bir akıllı telefonlu kamera gelecek.

Dakika dakika neler oluyor? Öğrenmek için hemen tıklayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler