Kamcord Uygulaması Android Kullanıcılarına Sunuldu!

Akıllı telefonlarda kolayca ekran görüntüsü almaya imkan sunan Kamcord uygulamasıAndroid 5.0 Lollipop sürümü ile çalışan akıllı telefonları için Google Play Store‘da yerini aldı. Ücretsiz olarak kullanıcılar ile buluşan Kamcord akıllı telefon üzerinden te

Kamcord Uygulaması Android Kullanıcılarına Sunuldu!

Akıllı telefonlarda kolayca ekran görüntüsü almaya imkan sunan Kamcord uygulamasıAndroid 5.0 Lollipop sürümü ile çalışan akıllı telefonları için Google Play Store‘da yerini aldı. Ücretsiz olarak kullanıcılar ile buluşan Kamcord akıllı telefon üzerinden tek tuşla ekran görüntüsü ya da video kaydı yapabiliyor.

Özellikle oyun meraklıları için eşi benzeri bulunmaz bir uygulama olan Kamcord ile akıllı telefonunuz üzerinden oyun oynarken kolayca video kaydı yapıp kaydetmiş olduğunuz videoyu sosyal medya da saniyeler içerisinde paylaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler