iPhone'unuz aşırı ısınıyorsa ...

Apple’ ın geçtiğimiz günlerde çıkardığı iOS’un 7.1 sürümüne tüketicilerden şikayet yağıyor.Cihazlarında güncelleme yapan kullanıcılar, yeni sürümden memnun olmadıklarını belirtirken şarjın hızla bittiğini, bluetooth bağlantısının zayıfladığını, ekranda do

iPhone'unuz aşırı ısınıyorsa ...

Apple’ ın geçtiğimiz günlerde çıkardığı iOS’un 7.1 sürümüne tüketicilerden şikayet yağıyor.

Cihazlarında güncelleme yapan kullanıcılar, yeni sürümden memnun olmadıklarını belirtirken şarjın hızla bittiğini, bluetooth bağlantısının zayıfladığını, ekranda donma sorunu ile karşılaştıklarını belirtti. Eski sürüme geçebilmenin mümkün olmasını isteyen Apple kullanıcıları, cihazların aniden kapandığını yaşanan aksaklıklar nedeniyle iPhone’dan soğuduklarını dile getirdi.

"iOS 7 iPHONE'U BİTİRECEK"

“Resmen iOS 7 beni iPhone'dan soğuttu. Bir sürü sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Telefonun eski performansı yok. Bu şekilde sadece müşteri kaybı olur. Resmen telefondan soğudum. Acil güncelleme gelsin. iOS 7 iPhone'u bitirecek. Eski sürüm 6.1.4 'e geçmemize izin verilsin ya da başka bir güncelleme yayınlayın.”

"TELEFONUM iOS 7'DE DAHA FAZLA ISINIYOR"

“ Apple'nin sunduğu iOS 7.1 yükledim 1-2 dakika sonra telefonum eskiye göre daha çok ısındı. Açık olan uygulamaları kapattım ama yine 1-2 dakika sonra tekrar ısınmaya başladı.”

"ESKİ SÜRÜME GEÇMEME İZİN VERMİYOR"

“Yeni sürüm iOS 7.1. gerçekten çok kötü hiç kullanışlı değil, şarjı daha çabuk bitiyor, ısınıyor. O yüzden iOS 6'ya geçmek istiyorum. Fakat geçilmiyor. O kadar para veriyoruz, bırakın da nasıl kullanacağımıza biz karar verelim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji