iPhone'nin home tuşu değişiyor!

ABD’de birçok uzman iPhone’un home tuşunun ileride oyunlarda joystick olarak kullanılması için çalışmalar yapılabileceğini fakat bunun yine de kolay olamayacağını açıkladı.iPhone’un vazgeçilmez özelliklerinden biri olan home tuşunun ileride oyunlarda joys

iPhone'nin home tuşu değişiyor!

ABD’de birçok uzman iPhone’un home tuşunun ileride oyunlarda joystick olarak kullanılması için çalışmalar yapılabileceğini fakat bunun yine de kolay olamayacağını açıkladı.

iPhone’un vazgeçilmez özelliklerinden biri olan home tuşunun ileride oyunlarda joystick görevi görmesi için çalışmaların yapıldığını belirten uzmanlar bu alanda yine de çok yol kat edilmesi gerektiğini ifade etti. Bu tarz bir fikrin aslında yeni olmadığını ve daha öncelerde de konuşulduğunu belirten uzmanlar buna rağmen home tuşunun bozulma riski taşıdığı için bu konuda önemli ilerlemeler kaydedilemediğini açıkladı. Yetkililer iPhone’un boyutunun ve parmak izi okuma özelliğinin joystick beklentilerini zorlaştırdığını ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji