iPhone patladı, kullanıcı ağır yaralık

Apple'ın dünya üzerinde satış rekorları kıran modeli iPhone'lardan bu kez kötü haber geldi.PATLAMA SESİYLE UYANDIKanada'da Josh Schultz isimli genç, uyumadan önce iPhone'unu sahte şarj aletiyle şarja taktı. Schultz, gece yarısı ani bir patlama sesiyle uya

iPhone patladı, kullanıcı ağır yaralık

Apple'ın dünya üzerinde satış rekorları kıran modeli iPhone'lardan bu kez kötü haber geldi.

PATLAMA SESİYLE UYANDI

Kanada'da Josh Schultz isimli genç, uyumadan önce iPhone'unu sahte şarj aletiyle şarja taktı. Schultz, gece yarısı ani bir patlama sesiyle uyandı.

ALEVLER YÜKSELDİ

Patlamadan sonra iPhone alev aldı ve üzerinde bulunduğu yatağın yanmasına neden oldu. Aniden alevlerin yükselmesiyle Schultz'un vucüdunda 3. derece yanıklar meydana geldi.

yatak(1).jpg

SAHTE ŞARJ ALETİNİN TEHLİKELERİ

Daha önce de birçok kez gündeme gelen sahte şarj aletinin zararları böylelikle bir kez daha görülmüş oldu. Öte yandan iPhone'u patlatan sahte şarj aletinin bir benzin istasyonundan alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji