iPhone için bildirim ışığı geliyor

Kickstarter'da başlayan yeni bir proje, iPhone için üretilen en iyi kılıflardan biri olmaya aday. Lunecase adındaki bu "akıllı kılıf", iPhone'a gelen mesaj ve çağrıların elektromanyetik enerjisini kullanarak bildirim görüntüleyebiliyor.Gücünü herhangi bir

iPhone için bildirim ışığı geliyor

Kickstarter'da başlayan yeni bir proje, iPhone için üretilen en iyi kılıflardan biri olmaya aday. Lunecase adındaki bu "akıllı kılıf", iPhone'a gelen mesaj ve çağrıların elektromanyetik enerjisini kullanarak bildirim görüntüleyebiliyor.

Gücünü herhangi bir pilden ya da iPhone'un kendisinden almayan Lunecase, sadece dalga enerjisini kullanarak bunu ışığa dönüştürüyor. Lunecase kullanan iPhone sahipleri, kendilerine gelen çağrı ve SMS'lerden arka kapaktaki LED bildirim ışığı aracılığıyla haberdar olabiliyor.

Görünüşte standart bir iPhone arka kapağından farkı olmayan Lunecase, hafif ve ince tasarımının yanı sıra herhangi bir kablo bağlantısının olmamasıyla da işlevsellik kazanıyor. iPhone'un yaydığı enerjiyi ışığa dönüştüren Lunecase, Kickstarter üzerinde 50 bin dolarlık hedefle topluluk finansmanına açılmış durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji