İphone alacaklara kötü haber!

Yeni iPhone'lar hakkında daha piyasaya çıkmadan ilk kriz baş gösterdi.Talepleri inceleyen Apple yetkilileri, iPhone'ların satışa çıkacağı 20 Eylül günü için mağazalarda yeterli iPhone 5S bulunmadığını fark ettiler.İPHONE 5C'NİN STOK PROBLEMİ YOKiPhone 5C

İphone alacaklara kötü haber!

Yeni iPhone'lar hakkında daha piyasaya çıkmadan ilk kriz baş gösterdi.Talepleri inceleyen Apple yetkilileri, iPhone'ların satışa çıkacağı 20 Eylül günü için mağazalarda yeterli iPhone 5S bulunmadığını fark ettiler.

İPHONE 5C'NİN STOK PROBLEMİ YOK

iPhone 5C için stok problemi bulunmazken iPhone 5S'lerin çıktığı gibi tükenmesi bekleniyor. Böylece iPhone 5C hakkındaki söylentiler de doğru olmaya bir adım daha yaklaşıyor. Çin'de daha erken satışa çıkan iPhone 5S'ler de aynı akıbetle karşılaştı ve mağazalarda iPhone 5S tükendi. Elbette, bir telefon modelinin hızla tükenmesi ve kullanıcıların eli boş dönmesi veya sıra beklemesi, o telefon için dünya çapında en güzel gösterge olarak kabul ediliyor.

5S'İN SIKINTILARI BİTMİYOR

Apple'ın da bu reklam fırsatını kaçırmak istemeyeceği tahmin edilebiliyor. Dolayısıyla, "kapış kapış satılan telefon" imajını oluşturmak için Apple'ın iPhone 5S'leri beklenenden daha az sayıda piyasaya sürmüş olabileceği de konuşuluyor. ABD'deki operatörler de, ön siparişleri karşılayabilecek yeterli stoklarının olmadığının altını çiziyor. Yine ABD'deki bir GSM operatörü yöneticisi, iPhone 5S'te kullanılan parmak izi okuyucunun iPhone 5S'e son anda eklenmiş olabileceğini, dolayısıyla firmanın bu telefonları yeterli sayıda üretmek için fazla zaman bulamadığı için az sayıda arzın gerçekleşmiş olabileceğini vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji