İphone ailesine 2 yeni model daha yolda!

1 Kasım itibariyle yeni iPhone'ları ülkemizde satışa sunan Apple, iş dünyasının saygın yayın organlarından Bloomberg'e göre gelecek yıl iPhone ailesinde devrimsel yeniliklerle karşımıza çıkacak.Bloomberg'in firmaya yakın kaynaklarından edindiği bilgilere

İphone ailesine 2 yeni model daha yolda!

1 Kasım itibariyle yeni iPhone'ları ülkemizde satışa sunan Apple, iş dünyasının saygın yayın organlarından Bloomberg'e göre gelecek yıl iPhone ailesinde devrimsel yeniliklerle karşımıza çıkacak.

Bloomberg'in firmaya yakın kaynaklarından edindiği bilgilere göre Apple, bu sene başlattığı iki farklı iPhone stratejisini gelecek yıl da sürdürecek, ancak biraz daha farklı şekilde. İddiaya göre Apple'ın 2014 yılında satışa sunacağı iPhone'lar, şu anki 4 inçlik modellerden farklı olarak, 4,7 inç ve 5,5 inç boyutunda olacaklar. Dahası her iki model de tasarım anlamında son dönemde sıkça konuşulmaya başlanan eğrisel (kavisli) tasarımlarıyla öne çıkacak. Yani ekranın kenarlarına yaklaşıldıkça eğimin negatif yönde artacağı bir eğrisel tasarım.

Yeni iPhone'lar için yapılan çalışmalar bunlarla sınırlı değil. Alınan bilgilere göre Apple, ilerleyen nesillerde, kullanıcının ekrana uyguladığı dokunmatik basıncı tespit eden ekran basınç sensörlerine yer verecek. Bu konuda önemli gelişmeler kaydedildiği belirtilse de Apple'ın 2014 model iPhone'lara bu teknolojiyi koyma ihtimalinin çok düşük olduğunun altı çizildi.

Bloomberg, yeni iPhone'ların satışa sunulacağı tarih konusunda ise Apple'ın iPhone 4s'den bu yana izlediği ürün yaşam döngüsünü benimsediğini ve yılın 3.çeyreği içerisinde satışa sunulacaklarını söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler