iPhone 7 tasarımı ve özellikleri

İphone 6 ve İphone 6 plus henüz 4 aylık bir telefon olmasına rağmen teknoloji dünyası İphone 7 hakkında yeni tasarımlar çıkmaya başladı.

iPhone 7 tasarımı ve özellikleri

İphone 6 ve İphone 6 plus henüz 4 aylık bir telefon olmasına rağmen teknoloji dünyası İphone 7 hakkında yeni tasarımlar çıkmaya başladı. 2015 yılı sonlarına doğru tanıtılması beklenen İphone 7 için bir grafik tasarımcısı olan Farahi kendisine göre bir iphone 7 konsept tasarımı yaptı.

Videoyu izlediğinizde İphone 7'nin kablosuz wireless üzerinden şarj olduğu dikkat çekiyor.Bu kablosuz wireless üzerinden şarj olma özelliğinin olmasını kullanıcılar çok istiyor.İphone 7 tasarımına baktığımızda hemen hemen herkesin bu tasarımı beğeneceği gözüküyor. İphone 7 consept tasarımı izleyenlerden yorumlar bekliyoruz. Siz olsanız bu tasarım için ne dersiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler