iPhone 6S, ağustos ayında gelebilir

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’nun, gelecekteki Apple ürünlerin hakkında tahmin yapma konusunda  mükemmel bir sicili vardır. Yine tahminlerde bulunan Kuo, şirketin bir sonraki iPhone modelini ağustos ayında resmen açıklayacağını düşünüyor.Bu durum A

iPhone 6S,  ağustos ayında gelebilir

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’nun, gelecekteki Apple ürünlerin hakkında tahmin yapma konusunda  mükemmel bir sicili vardır. Yine tahminlerde bulunan Kuo, şirketin bir sonraki iPhone modelini ağustos ayında resmen açıklayacağını düşünüyor.

Bu durum Apple için garip bir hareket olacaktır çünkü, şirket genellikle eylül ayında yeni iPhone modellerini duyuruyor ve aynı ay içinde bu modelleri piyasaya sürüyor. Ancak Apple analisti Kuo tarafından müşterilere gönderilen son nota göre şirket, yine eylül ayında satışa sunacağı yeni iki iPhone modelini ağustos ayında açıklayacak.

Tanıtıma daha aylar olmasına rağmen Ming-Chi Kuo şimdiye kadar birçok tahminde bulundu. Bazı gözlemciler de bu yıl Apple’ın yine 4.7-inç ve 5.5 inç olmak üzere iki iPhone modeli (iPhone 6s ya da iPhone 7) tanıtacağı görüşünde .

Aynı zamanda yeni gelen iddialara göre Samsung, Apple'ın önümüzdeki 5,5 inçlik iPhone modelini yenebilmek için her zamankinden bir ay daha önce yani Temmuz ayında bir sonraki Galaxy Note modelini piyasaya sürecek. Zamanla tüm bu iddia ve söylentilerin gerçekliği ortaya çıkacak ve bilgiler gelmeye devam ettikçe bizde sizlere bu bilgileri aktaracağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji