İphone 6 ne zaman çıkacak?

Apple, yeni akıllı telefonu iPhone 6'yı çıkarmaya hazırlanırken telefonun olası boyutlarından ismine, işletim sisteminden piyasaya çıkış tarihine kadar pek çok iddia ortaya atıldı.Apple'ın Samsung'un izinden giderek büyük ekranlı bir telefon üretebileceği

İphone 6 ne zaman çıkacak?

Apple, yeni akıllı telefonu iPhone 6'yı çıkarmaya hazırlanırken telefonun olası boyutlarından ismine, işletim sisteminden piyasaya çıkış tarihine kadar pek çok iddia ortaya atıldı.

Apple'ın Samsung'un izinden giderek büyük ekranlı bir telefon üretebileceği iddia edildi. Şirketin 4,7 inç, 5,5 inç ve 6 inçlik üç model çıkarmasının mümkün olduğu öne sürüldü.Bir diğer iddia da yeni iPhone'un çok ince olacağı yönünde. Şu anki model 7,6 milimetre kalınlığında.Apple'ın 8 megapiksellik lensi değiştirmeyeceği, ancak 'optik görüntü sabitleme' teknolojisiyle görüntü kalitesini iyileştirebileceği söylendi.Apple her sene çiplerini yenileyerek daha hızlı hale getiriyor. Yeni iPhone'da A8 çip kullanılabileceği ifade edildi.Yeni iPhone'un daha büyük olması durumunda pilin de daha büyük olacağı ve pil ömrünün uzayacağı söylendi.Apple'ın klasik isimlendirme metodunu kullanırsa yeni telefonuna iPhone 6 adını vermesi bekleniyor. Ancak telefona 'iPhone Air' denebileceği de iddia ediliyor.

Yeni iPhone'un 2014 Mayıs ayında piyasaya çıkabileceği yönünde dedikodular olsa da, genel kanı telefonun her yıl olduğu gibi Eylül ayında çıkacağı yönünde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji