iPhone 6 için kötü haber

Bir süredir üzerinde konuşulan, Apple’ın yeni amiral gemisi olması beklenen iPhone 6 hakkında kısa bir süre önce kötü haberler geldi.iPhone 6 hakkında son zamanlarda çıkan en büyük konu ise cihazın boyutu oluyor.Gelen söylentiler arasında yeni cihazın 4.7

iPhone 6 için kötü haber

Bir süredir üzerinde konuşulan, Apple’ın yeni amiral gemisi olması beklenen iPhone 6 hakkında kısa bir süre önce kötü haberler geldi.iPhone 6 hakkında son zamanlarda çıkan en büyük konu ise cihazın boyutu oluyor.Gelen söylentiler arasında yeni cihazın 4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı boyutla geleceğide var.

Her ne kadar Apple’ın resmi bir açıklaması olmasa da son gelen bilgiler Apple’da sızan bilgiler oluyor.5.5 inçlik erkan boyutu ile gelecek cihaz için biraz daha bekleyebiliriz çünkü söylentilerde bu cihazın bu sene çıkmayacağı yer alıyor.Phablet cihaz olacak 5.5. inçlik iPhone 6 gelen bilgilere göre bir süreliğine ertelendi.Ertelenmesinin nedeni de cihazın dokunmatik sensörünün tam olarak ayarlanmadığı bir takım sorunlar ortaya çıktığı oluyor.Galiba Apple phablet benzeri 5.5 inçlik iPhone 6 üzerinde biraz daha çalışmalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji