İnternet paketlerinin kotası yükseliyor

 BTK'nın paylaştığı yeni tarife seçeneklerine göre 5 GB kotası olan ve 16 Mbit hıza kadar kullanılabilen paket artık yeni abone almayacak. 6 GB, 12 GB ve limitsiz olmak üzere 12 Mbit'e kadar hızla kullanılabilecek olan üç farklı paket eklendi. Limitsiz pa

İnternet paketlerinin kotası yükseliyor

 

BTK'nın paylaştığı yeni tarife seçeneklerine göre 5 GB kotası olan ve 16 Mbit hıza kadar kullanılabilen paket artık yeni abone almayacak.
 
6 GB, 12 GB ve limitsiz olmak üzere 12 Mbit'e kadar hızla kullanılabilecek olan üç farklı paket eklendi. Limitsiz pakette adil kullanım kotası 50 GB.
 
Adil kullanım kotası ile ilgili de değişiklikler yapılmış durumda ve buna göre 8 Mbit, 16 Mbit, 24 Mbit, 35 Mbit, 50 Mbit ve 100 Mbit hıza sahip olan limitsiz internet paketlerinde adil kullanım kotası limiti 100 GB'dan 200 GB'a artırıldı. Bu da iyi gelişmelerden biri.
 
Ayrıca 16 Mbit hızında da kotalara 50 GB, 75 GB, 100 GB ve 200 GB'lık kota seçenekleri eklendi. Buna göre 16 Mbit'lik hızı standart kullanıcılar için sabitlemek çok mümkün olacak.
 
Umarız bir sonraki BTK kararından internet fiyatlarının ucuzlaması da çıkar, bu sayede internet kullanıcıları biraz daha global stadartlara yaklaşabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler