Instagram çöktü ortalık karıştı!

Facebook tarafından 2 yıl önce 1 milyar dolara satın alınan popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram çöktü.Uygulamanın mobil sürümlerine erişim sağlanamadığı gibi instagram.com internet sitesine de ulaşılamadı.TWİTTER'DAN AÇIKLADILARTürkiye saati il

Instagram çöktü ortalık karıştı!

Facebook tarafından 2 yıl önce 1 milyar dolara satın alınan popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram çöktü.

Uygulamanın mobil sürümlerine erişim sağlanamadığı gibi instagram.com internet sitesine de ulaşılamadı.

TWİTTER'DAN AÇIKLADILAR

Türkiye saati ile dün 19:00'da başlayan erişim sorunu için Instagram'ın resmi Twitter'dan hesabından da açıklama yapıldı. Sorunu çözmek için çalıştıkları belirtilen açıklamada kullanıcılara sabır gösterdikleri için teşekkür edildi. Daha önce de bir kaç kez benzer sorunlar yaşanan Instagram'da bu seferki sorun 1.5 saat içinde çözüldü ve Türkiye saati ile 20:30'da uygulamaya ve siteye tekrar erişim sağlandı.

Sorunun sebebi ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmazken sosyal medyada birçok kullanıcı bu durumu Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlarda dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji