Hesaplar çalındı, şifrenizi sıfırlayın!

Türkiye saati ile 23.00 sularında gerçekleşen siber saldırı ile birlikte kullanıcıların mail hesabı ve şifreleri çalındı.Yahoo saldırıyı doğrularken, Yahoo'nun ana sistemlerine sızma girişimini tespit etmediklerini, bazı e-posta adreslerinin saldırıdan et

Hesaplar çalındı, şifrenizi sıfırlayın!

Türkiye saati ile 23.00 sularında gerçekleşen siber saldırı ile birlikte kullanıcıların mail hesabı ve şifreleri çalındı.

Yahoo saldırıyı doğrularken, Yahoo'nun ana sistemlerine sızma girişimini tespit etmediklerini, bazı e-posta adreslerinin saldırıdan etkilendiğini duyurdu.

Yahoo etkilenen e-postaların şifrelerini otomatik olarak sıfırlarken kullanıcılarını da uyarmayı ihmal etmedi. Kullanıcılarını her ihtimale karşılık şifrelerini sıfırlamasını tavsiye eden şirketin Türkiye kanalındaki hesapların saldırıdan etkilenip etkilenmediği bilinmiyor.

Ayrıca Yahoo dünya genelinde kaç e-posta hesabının saldırıdan etkilendiğini da paylaşmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler