Güvenli ödeme yöntemleri e-ticareti büyütüyor

Ürün çeşitlerinin fazla olması, daha düşük maliyetler ve satın alınan ürünlerin tüketicilerin ayağına kadar teslim edilmesi internetten alışverişe olan ilginin artmasını da beraberinde getirdi.Günümüzde birçok marka daha düşük maliyetler nedeniyle online

Güvenli ödeme yöntemleri e-ticareti büyütüyor

Ürün çeşitlerinin fazla olması, daha düşük maliyetler ve satın alınan ürünlerin tüketicilerin ayağına kadar teslim edilmesi internetten alışverişe olan ilginin artmasını da beraberinde getirdi.

Günümüzde birçok marka daha düşük maliyetler nedeniyle online alışveriş sektörüne yönelmeye başladı. Markalar için personel maliyetlerinin az olması, fiziki mağaza masrafının olmaması, depolama- stok maliyetlerinin düşük olması ürünlerin uygun fiyatlarla satılabilmesini sağlıyor.

Online alışverişe ilgi artsa da tüketiciler için güvenlik büyük önem taşıyor. Henüz internetten alışveriş yapmamış tüketicilerin en büyük korkularından biri de online dolandırıcılık olaylarına maruz kalmak. Kredi kartı bilgilerinin kötü amaçlar için kullanılacağını düşünenler, online alışverişe karşı mesafeli durmaya devam ediyor.

E-ticaretin son yıllarda büyük bir pazar haline gelmesi ile birlikte güvenli alışveriş yapmak için birçok farklı ödeme yöntemi de geliştirildi. Bu ödeme yöntemleri ile birlikte online dolandırıcılık olayları ortadan kalkmaya başladı. Güvenli ödeme sistemi sunmayan e-ticaret platformlarının tüketici gözünde itibarı olmadığı bilinen bir gerçek. Bu yüzden e-ticaret sektörüne adım atmak isteyen, satış hacmini artırmak isteyen kişi ve kuruluşların bu ödeme yöntemleri ile müşterilere güvenli alışveriş sitesi olarak hizmet vermesi gerekiyor.

Güvenli e-ticaret için birçok farklı ödeme sistemlerini bünyesinde barındıran buypasa.com, çoklu tahsilât yapısı ile kullanıcılarına birçok avantaj sunuyor. Dünyada en çok kabul gören ödeme sistemlerini kullanıcılarına sunan buypasa.com PayPal, Iyzico, Visa, MasterCard, Worldpay, PayU, TEB Bankası gibi birçok banka ve ödeme sistemi ile online ticaretin güvenli bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlıyor.

buypasa.com'da sipariş tahsilâtının ve takibinin tek bir çatı altından yapılabilmesi, kullanıcılara hem zamandan tasarruf hem de alış-satış işlemlerinin güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Sisteme üye işyerleri ve bireysel satıcılar kart sahteciliğine karşı güvence altına alınmış oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler