Google'ın fiziksel mağazasında neler var?

Teknoloji firması Google, ilk fiziksel mağazasını İngiltere’nin başkenti Londra’da açtı. Mağazada Google markalı ürünlerin yanı sıra farklı firmaların cihazları da satılacak.Firma ilk fiziksel mağazasını İngiltere’nin Londra şehrinde açtı. Mağazada Google

Google'ın fiziksel mağazasında neler var?

Teknoloji firması Google, ilk fiziksel mağazasını İngiltere’nin başkenti Londra’da açtı. Mağazada Google markalı ürünlerin yanı sıra farklı firmaların cihazları da satılacak.

Firma ilk fiziksel mağazasını İngiltere’nin Londra şehrinde açtı. Mağazada Google’ın kendi markaları ürünlerine ek olarak farklı firmaların cihazları da satılıyor.

Mağazada akıllı saatlerden tabletlere, firmanın Chromebook dizüstü modellerinden aksesuarlara kadar birçok ürün bulunuyor. Müşteri temsilcilerinin de yer aldığı mağazada ürünler hakkında bilgi almak da mümkün.

Google’ın önümüzdeki günlerde Londra’da 2 yeni mağaza daha açacağı açıklandı. Firmanın ilk fiziksel mağazasını ABD yerine İngiltere’de açması beklenmeyen bir adım olarak görülüyor. Sektörde bu ilk mağazanın bir ön hazırlık olduğunu düşünenler de var. Mağazanın Dixons Carphone grubuna bağlı Currys PC World içinde açılmış olması bu iddiaları kuvvetlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler