Google'dan bir yenilik daha!

Google kullanıcıların fotoğraflarını saklayabilmesi için iki güvenli seçenk sunuyor. Bunlardan bir Google Drive. Google Drive’da fotoğrafın yanı sıra farklı belgelerinizi ve bilgilerinizi de saklayabiliyorsunuz. Diğer bir seçenek ise Google+. Google+ ise

Google'dan bir yenilik daha!

Google kullanıcıların fotoğraflarını saklayabilmesi için iki güvenli seçenk sunuyor. Bunlardan bir Google Drive. Google Drive’da fotoğrafın yanı sıra farklı belgelerinizi ve bilgilerinizi de saklayabiliyorsunuz. Diğer bir seçenek ise Google+. Google+ ise sosyal medya servisi olarak kullanıcılara hizmet veriyor. Ancak Google’ın sadece fotoğraflara özel bir servisi bulunmamakta.

Geçtiğimiz yıl bazı haber kaynaklarının verdiği bilgilere göre Google bir fotoğraf servisi üzerinde çalışıyordu. Yani bu haber tam bir sene önce bir iddiadan ibaretti.Bloomberg’in haberine göre Google+’ta verilen fotoğraf hizmeti buradan ayrılarak farklı bir servis oluşturulmak isteniyordu. Şimdi ise bu söylentinin gerçek olma olasılığı daha da arttı. Çok kısa bir süre sonra yani 28-29 Mayıs’ta San Francisco’da düzenlenecek olan ı/O etkinliğinde fotoğraf servisinin gerçek olup olmadığını öğrenebileceğiz. Bunun için son bir hafta var.
Google’ın yeni fotoğraf servisi ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ile uyumlu olarak çalışacağı söylenmekte.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji