Gmail kullanıcılarına şok!

Destek forumlarında şikayetlerini bildiren bazı Gmail kullanıcıları, tüm e-postalarının, etiketlerinin, klasörlerinin, temalarının ve diğer kişisel seçeneklerin silindiğini duyurdu.  Sorun yaşayan kullanıcılar, yeni e-postaları alabildiklerini ancak öncek

Gmail kullanıcılarına şok!

Destek forumlarında şikayetlerini bildiren bazı Gmail kullanıcıları, tüm e-postalarının, etiketlerinin, klasörlerinin, temalarının ve diğer kişisel seçeneklerin silindiğini duyurdu.

 

Sorun yaşayan kullanıcılar, yeni e-postaları alabildiklerini ancak önceki görüşmelerini göremediklerini söylüyorlar. Google'a göre Gmail kullanan tüm kullanıcıların sadece yüzde 0.08'i bu sorundan etkileniyor.

 

Google forumunda 'bkishan' adlı bir kullanıcı tüm e-postalarını ve klasörlerini kaybettiğinden yakınıyor ve hesabını nasıl geri yükleyeceğini soruyor. Bir başka kullanıcı ise "e-posta hesabımdaydım. Hesabımı yeniledim ve e-postalarım, etiketlerim, kişilerim her şey yok oldu. Kapasitem yüzde 80'e ulaşmıştı, bununla ilgisi olabilir mi?" diyor.

 

Google, şu an sorunu gidermek için çalışıyor ve yeni bildirimleri App Status sayfasında paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler