Gece yatarken telefonunuzu şarjda bırakmayın

Bir çok akıllı telefon kullanıcıları şarjlarının sürelerinin kısa gitmesinden dolayı şikayetçi oluyor. Şarjlarını gündüz harcayan kullanıcılar gece yatmadan şarja takıyor ve sabah işe giderken şarjdan çıkartıyor. Aslında bu olay çok yanlış olduğu defalarc

Gece yatarken telefonunuzu şarjda bırakmayın

Bir çok akıllı telefon kullanıcıları şarjlarının sürelerinin kısa gitmesinden dolayı şikayetçi oluyor. Şarjlarını gündüz harcayan kullanıcılar gece yatmadan şarja takıyor ve sabah işe giderken şarjdan çıkartıyor. Aslında bu olay çok yanlış olduğu defalarca anlatıldı.

Orjinal olmayan batarya ve şarj aletlerinin patlama oranları yüksek oluyor. Gece şarjda kalan telefonunun bataryası şişme oluyor. Diğer önemli bir tarafı ise bataryanın kullanım kapasitesi azalıyor. Gün geçtikçe şarj süresi azalıyor.Telefonlar şarj olduktan sonra hemen çıkartılmalıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji