Gangnam Style Türkiye'de de rekor kırdı

 TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'te yeni bir rekorun daha heyecanı yaşanıyor. Tüm dünyada günlerdir en çok konuşulan şarkı olan "Gangnam Style", TTNET Müzik'te de kısa sürede 1 milyondan fazla dinlenerek rek

Gangnam Style Türkiye'de de rekor kırdı

 

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'te yeni bir rekorun daha heyecanı yaşanıyor. Tüm dünyada günlerdir en çok konuşulan şarkı olan "Gangnam Style", TTNET Müzik'te de kısa sürede 1 milyondan fazla dinlenerek rekor kırdı.
 
Komik ve alışılmadık dans figürleriyle son günlerde fenomen haline gelen Güney Koreli şarkıcı Psy, "Gangnam Style" isimli şarkısıyla rekorlara imza atmaya devam ediyor. TTNET Müzik'te kısa sürede 1 milyondan fazla dinlenen şarkı, büyük bir başarı elde ederek TTNET Müzik listesinde birinci sıraya yerleşti.
 
Ritmik tarzıyla akıllarda kalan "Gangnam Style", Psy'nin ilginç ve eğlenceli dans figürleriyle birleşince tüm dünyada büyük bir etki yarattı.
 
Dünyaca ünlü sanatçılar ve işadamları tarafından taklit edilen Psy'nin "Gangnam Style" dansı ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.
 
TTNET Müzik'te en çok dinlenenler listesinin 1 numarasında yer alan şarkı, kısa sürede elde ettiği başarıyla dikkat çekiyor.
 
TTNET Müzik dinleyicileri "Gangnam Style"ı Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor. Kullanıcılar dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyor. Ayrıca hesaplarına ait müzik sayfasından da "http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden ise tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji