Facebook'ta gizlilik kuralı değişti

Facebook 'tan gelen açıklamaya göre, yakında yorum ve güncellemelerini haber kaynağınızdan çıkarmak istediğiniz arkadaşlarınızı takip etmekten vazgeçebileceksiniz.Yeni“Takibi Bırak” butonu, aynı “her şeyi gizle” gibi çalışacak, tek fark isim değişikliği.

Facebook'ta gizlilik kuralı değişti

Facebook 'tan gelen açıklamaya göre, yakında yorum ve güncellemelerini haber kaynağınızdan çıkarmak istediğiniz arkadaşlarınızı takip etmekten vazgeçebileceksiniz.

Yeni“Takibi Bırak” butonu, aynı “her şeyi gizle” gibi çalışacak, tek fark isim değişikliği. Buradaki olay, kullanıcıların arkadaşlarından gelen istenmeyen içeriği arkadaşlıktan çıkarmaya gerek kalmadan engelleyebilmesi. Arkadaşlarınızı takip etmeyi bıraktığınızda herhangi bir bildirim almıyorlar, yani gönül rahatlığıyla haber kaynağınızda temizlik yapabilirsiniz. Bu özellik masaüstü kullanıcılarının önümüzdeki haftalarda hizmetine sunulurken iOS ve Android sahiplerinin birkaç ay daha sabretmesi gerekecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji