Facebook'ta artık herkes bulunabilecek!

Popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook gizlilik ayarlarında beklenmedik bir değişiklik yapacağını açıkladı. Birkaç hafta içinde uygulamaya geçirilecek yeni düzenlemeyle Faceboo gizlilik ayarlarında yeniden değişikliğe gidecek. Yeni düzenleme ile birlikte

Facebook'ta artık herkes bulunabilecek!

Popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook gizlilik ayarlarında beklenmedik bir değişiklik yapacağını açıkladı. Birkaç hafta içinde uygulamaya geçirilecek yeni düzenlemeyle Faceboo gizlilik ayarlarında yeniden değişikliğe gidecek. Yeni düzenleme ile birlikte birkaç hafta içinde Facebook içindeki aramalarda artık herkes bulunabilir olacak.

The Telegraph'ın haberine göre; şirketten yapılan açıklamada “Aramada beni kimler bulabilir?” özelliğinin kaldırıldığı ve Facebook içinde aramalarda artık her kullanıcının bulunabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler