Facebook yine şaşırttı!

Pazar günü Facebook'unu açan kullanıcılar büyük bir şokla karşı karşıya kaldı. Bazı kullanıcılar önce sorunun internetten kaynaklandığını düşündü. Ancak sıkıntının Facebook'tan kaynaklandığı anlaşıldı. Kullanıcılar haber kaynağını görüntülemek isteyince b

Facebook yine şaşırttı!
Pazar günü Facebook'unu açan kullanıcılar büyük bir şokla karşı karşıya kaldı. Bazı kullanıcılar önce sorunun internetten kaynaklandığını düşündü. Ancak sıkıntının Facebook'tan kaynaklandığı anlaşıldı.
 
Kullanıcılar haber kaynağını görüntülemek isteyince beyaz ekranla karşılaştı. Mobil kullanıcılar da benzer bir sorun yaşadı. Facebook hesaplarına cep telefonlarından ulaşmaya çalışan kullanıcılar haber kaynağından yapılan hiç bir güncellemeye ulaşamadı. Konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Sorun yaklaşık 12:20'de giderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler