Facebook Haberi Yalan Çıktı!

İnternet reklamcılık firması Doubleclick AdPlanner'ın geçtiğimiz günlerde verdiği ve Facebook'u oldukça memnun eden, Haziran ayı sayfa görüntülenme sayısının bir trilyonu bulduğuna dair haber ComScore tarafından yalanlandı. ComScore'a göre; Facebook'ta ve

Facebook Haberi Yalan Çıktı!

İnternet reklamcılık firması Doubleclick AdPlanner'ın geçtiğimiz günlerde verdiği ve Facebook'u oldukça memnun eden, Haziran ayı sayfa görüntülenme sayısının bir trilyonu bulduğuna dair haber ComScore tarafından yalanlandı.

ComScore'a göre; Facebook'ta verilerin alındığı en son ayda sayfalar 467 milyon kez görüntülenmiş. ComScore, Doubleclick AdPlanner'ı yanıltan durumun "çerezler" olduğunu düşünüyor. Piyasada daha tecrübeli olarak tanımlanan ComScore, kullanıcıların bazılarının bir ay içerisinde çerezleri sildiğini ve bu yüzden sayfa görüntülenme sayısının çok daha fazla göründüğünü dile getirdi.

Doubleclick'se yaptığı açıklamada verdikleri sayıların, sitelerin genel trafiğiyle ilgili olduğunu ve tam bir sayı vermek amacında olmadıklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji