En akılsız akıllı telefon!

 Ekrana sahip olmayan ve hiçbir uygulama çalıştıramayan telefonun, internete bağlanabilen modern cep telefonlarının oluşturduğu uygunsuz içeriğe erişim gibi sorunlara çözüm olacağı iddia ediliyor. Telefonun ön kısmında yer alan tuşları kullanarak önceden

En akılsız akıllı telefon!

 

Ekrana sahip olmayan ve hiçbir uygulama çalıştıramayan telefonun, internete bağlanabilen modern cep telefonlarının oluşturduğu uygunsuz içeriğe erişim gibi sorunlara çözüm olacağı iddia ediliyor.
 
Telefonun ön kısmında yer alan tuşları kullanarak önceden belirlenmiş 12 numarayı aramak mümkün. Anne babaların tek yapması gereken telefona yüklenmesini istedikleri numaraları belirlemek: Birkaç farklı tasarıma sahip olan telefon bir hafta içinde bu numaralar yüklenmiş olarak gönderiliyor. Bağlantılarla ilgili detaylar cloud'a yükleniyor. Telefonun pilinin bekleme durumunda en az bir yıl dayandığı iddia ediliyor.
 
Sözleşmeyle 85 dolara mal olan telefonun görme engelliler için Braille alfabesi kullanan ve okuma yazma bilmeyen çocuklar için yazı yerine fotoğraf kullanan modellerinin de geliştirilmesi planlanıyor. Telefonun sadece çocuklar değil, yaşlı kişiler tarafından da kullanılabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler