Dünya'yı Traktör ile gezecek

 Kang, dünya turuna Türkiye'den başladı. Kang, 4 ay Türkiye'de gezdikten sonra Çin ve Çin'in komşu ülkelerini gezmeyi planlıyor. 29 yaşandaki Kang, ailesinin çiftçilik ile uğraştığını Türkiye ile Kore dost ülke olduğu için turlarına Türkiye'den başladığın

Dünya'yı Traktör ile gezecek

 

Kang, dünya turuna Türkiye'den başladı. Kang, 4 ay Türkiye'de gezdikten sonra Çin ve Çin'in komşu ülkelerini gezmeyi planlıyor. 29 yaşandaki Kang, ailesinin çiftçilik ile uğraştığını Türkiye ile Kore dost ülke olduğu için turlarına Türkiye'den başladığını söyledi. Turuna 27 Haziran’da Edirne’den başlayan Kang, Türkiye’de 3 ay boyunca sürmesi planlanan seyahat süresince değerli Türk çiftlerinden yerel tarım uygulamaları hakkında bilgiler alacak. Çiftlieri Güney Kore’ye özgü el sanatları ve giysiler ile tanıştıracak. Vatandaşların Kang'a ilgi göstermesi dikkat çekti. Kang'ın şehir içinde traktör ile gitmesi görenleri şaşırttı. Evdekilerin tarım ile uğraştığını belirten Maceraperest Kitae Kang, "Mesleği yaymam gerekiyor. Bu işe Türkiye'den başladım. Güney Kore ile Türkiye dost bir ülke. Türkiye'nin Kore'ye çok desteği oldu. Türk halkı beni böyle gördüğünde çok şaşırıyor. Bana kibar yaklaşıyorlar. Her gittiğim yerde ikramda bulunuyorlar. Türk insanı çok sıcakkanlı. Beni anlayış ile karşılıyorlar" dedi.

 

1 YILDA TAMAMLAYACAK

Dünya turunu 1 yılda tamamlayacağını belirten Kang, "İlk etap olarak Türkiye'yi seçtim. 4 ay Türkiye'de kalacağım. Daha sonra Çin'e gidip orada 4 ay kalacağım. Çin'de de traktör ile gezeceğim. Çin'den sonra traktörü bırakacağım. Çin'in komşu ülkelerini yürüyerek gezeceğim. 1 sene içinde dünya turumu tamamlayacağım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji