Bu site bildiğiniz sitelerden değil

İnternet dünyası her geçen gün hızla gelişirken birbirine benzer sitelerin dışında ve ötesinde “farklı” bir kimliğe sahip olmak önem kazanıyor. Bu “fark” içerisinde 1 Mayıs 2011’de Türkiye yepyeni bir siteyle tanıştı; www.isyapilir.com . Bu platformda ins

Bu site bildiğiniz sitelerden değil

İnternet dünyası her geçen gün hızla gelişirken birbirine benzer sitelerin dışında ve ötesinde “farklı” bir kimliğe sahip olmak önem kazanıyor. Bu “fark” içerisinde 1 Mayıs 2011’de Türkiye yepyeni bir siteyle tanıştı; www.isyapilir.com . Bu platformda insanlar iş ya da proje bazlı kendilerine iş bulabiliyorlar, ihtiyaç sahipleri ise, yaptırmak istedikleri işi “outsource/freelance” diye adlandırılan bordrosuz dış kaynak yönetimi ile yaptırabiliyorlar.

ISYAPILIR’ın dünyada ve ülkemizde değişik örnekleri olsa da; kendisini, teknolojisi, altyapısı, sade süreçleri ve herkesi kucaklayan bir yapı kurması ile farklılaştırmayı başarmış bir site. İncelemenizi ve üye olarak bu iş platformunda kendinize bir yer edinmenizi tavsiye ederim.Yapmanız gereken tek şey, siteye “İşveren” ya da “Çalışan” olarak üye olup; kendi profil sayfanızı oluşturmak... Sizin gibi siteye üye olan kişileri kolaylıkla bulup dilerseniz “İlgilendiklerim” listenize ekleyerek sürekli irtibat halinde olabiliyorsunuz.

 

“İşveren”lerin İş İlanlarına teklif vererek karşılıklı olarak mutabakata vardığınız noktada ise işe başlıyorsunuz.

İSYAPILIR, pek çok olanağı bir arada sunuyor. Belirli uzmanlıkları olan bir Çalışan iseniz; uzman olduğunuz alanları belirttiğinizde, milyonlarca insan sizi bu platform üzerinden bulup sizinle iletişime geçebiliyor.

Profiliniz Google gibi arama motorlarına otomatik olarak kaydedilip, insanların sizi internet üzerinden de bulabilmesi sağlanıyor.

Sitede yer alan ilanlardan, dilediklerinize teklif vererek iş alabiliyor ve kendinize ek gelir yaratabiliyorsunuz.

Eğer yaptırmak istediğiniz bir işiniz ya da projeniz varsa, uzman kişilere kolaylıkla ulaşabiliyor; deneyimleri, kendilerine yapılmış yorumları, geçmiş aktiviteleri gibi kişinin uzmanlığını değerlendirmek için gerekli her türlü veriye anında erişebiliyorsunuz.

İş İlanı verip ilanlarınızı teklif vermeye yetkin tüm çalışanlara, site içi bildiriler, e-posta ve sosyal paylaşım platformları üzerinden kolaylıkla ulaştırabiliyorsunuz.

Kendinize iş, ek gelir ya da işinizi birine yaptıracak bir çalışan mı arıyorsunuz? www.isyapilir.com  da kişi ya da şirket olarak profil sayfanızı oluşturup; sizin gibi işe ya da çalışana ihtiyaç duyan milyonlarca insanla güvenli bir platformda buluşup kendi işinizi ya da çalışanınızı kolayca bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler