Başkasının hattını mı kullanıyorsunuz?

 Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 'Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar' nın  hayata geçirilmesinin ardından , kaydı başkasının üzerine yapılmış olan SIM kartları kullananların hattı kendi üzerlerine almaları için 1 Ekim 2013 tar

Başkasının hattını mı kullanıyorsunuz?

 Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 'Aboneliğin Güncelleştirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar' nın  hayata geçirilmesinin ardından , kaydı başkasının üzerine yapılmış olan SIM kartları kullananların hattı kendi üzerlerine almaları için 1 Ekim 2013 tarihine kadar zaman verdi.
 
BTK'nın yaptığı açıklamaya göre başkasının adına kayıtlı olan hatlar 1 Ekim 2013 tarihine kadar kullancılar tarafından , GSM işletmelerine gidillerek imzalanan taahhütname ile kendi üzerilerine alınacak. Bu işlem için kullanıcılardan ücret alınmayacak.BTK açıklamalarına ayrıca ,'' Söz konusu hatların eski abonelerinin yapılan işleme 1 Ekim 2014 tarihine kadar itiraz hakları mevcuttur'' diyerek eklemeler yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji