Avea şebekeleri çöktü mü?

Trabzon'da ve Türkiye'nin birçok yerinde AVEA şebekeleri saat 10:00-13:00 arası servis dışı kaldı. Aynı zamanda AVEA müşteri hizmetleri numaralarına da bu süre zarfında ulaşılamadı.Saat 10:00-13:00 arasında AVEA kullanıcılarının cep telefonları "Şebeke Yo

Avea şebekeleri çöktü mü?

Trabzon'da ve Türkiye'nin birçok yerinde AVEA şebekeleri saat 10:00-13:00 arası servis dışı kaldı. Aynı zamanda AVEA müşteri hizmetleri numaralarına da bu süre zarfında ulaşılamadı.

Saat 10:00-13:00 arasında AVEA kullanıcılarının cep telefonları "Şebeke Yok" , "Hizmet Dışı", "Sadece acil çağrılar" uyarılarını alırken, AVEA müşteri hizmetleri de "şebeke meşgul" uyarısı verdi.

Avea’da teknik bir arızanın sebebiyet verdiği düşünülen bu duruma dair yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Yüz binlerce kişinin iletişimini engelleyen bu duruma dair Avea’ya ait internet sitesinde de bir açıklama yapılmazken kullanıcılar yaklaşık 3 saat boyunca “şebeke meşgul” uyarısı aldı. Saat 13:00 itibariyle Trabzon genelinde sorun büyük oranda giderilmiş durumda. Türkiye'nin diğer bölgelerinde sorunun halen daha devam ettiği de haber61'e gelen bilgiler arasında.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji