Apple Türkiye'den sürpriz karar

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ikinci şubesini İstanbul Acıbadem’deki Akasya Alışveriş Merkezi’ne açıyor.Resmi açıklama yapan Apple, böylece Türkiye’deki ikinci mağazasını açacak. Apple Türkiye yetkilileri bu alışveriş merkezine açılaca

Apple Türkiye'den sürpriz karar

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ikinci şubesini İstanbul Acıbadem’deki Akasya Alışveriş Merkezi’ne açıyor.

Resmi açıklama yapan Apple, böylece Türkiye’deki ikinci mağazasını açacak. Apple Türkiye yetkilileri bu alışveriş merkezine açılacak olan mağaza hakkında hiçbir bilgi paylaşmıyor.

AVM’deyse Apple mağazası için çalışmaların gelecek aylarda başlaması bekleniyor. Şirket, geçen nisan ayında İstanbul Zorlu Center’da ilk şubesinin açılışında yoğun ilgiyle karşılaşmıştı. Akasya AVM ise İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş merkezi olarak gösteriliyor.

Geçen mart ayında açılan Akasya AVM’denin günlük ortalama ziyaretçi sayısı ise 60 bin ile 70 bin kişi arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji