Apple son güncellemeyi geri çekebilir

Apple'ın televizyonlar için ürettiği dijital medya alıcı/oynatıcısı Apple TV için yayınlanan son güncelleme sorunlarla birlikte geldi.Kullanıcıların en büyük şikayeti internet bağlantıları olsa bile herhangi bir içerik indirmede sorun yaşamaları. Diğer bi

Apple son güncellemeyi geri çekebilir

Apple'ın televizyonlar için ürettiği dijital medya alıcı/oynatıcısı Apple TV için yayınlanan son güncelleme sorunlarla birlikte geldi.

Kullanıcıların en büyük şikayeti internet bağlantıları olsa bile herhangi bir içerik indirmede sorun yaşamaları. Diğer bir sorun ise güncellemenin yapılmasından sonra daha önce indirilmiş olan uygulamaların kaybolması.

Cuma günü yayınlanan güncellemenin ardından yaşanan sorunları rapor ederek internet üzerinden paylaşan kullanıcıların şikayetleri üzerine Apple güncellemeyi geri aldı.

Apple TV kullanıcılarının resmi bir açıklama gelene kadar güncellemeyi yapmamalarını tavsiye ederiz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji