Apple rezil oldu!

Hayatını kaybeden ünlü ismin hesabından gelen iPhone 6 mesajı, Apple'ı gülünç duruma düşürdü! Hafta sonundaki satışları 10 milyonu geçen iPhone 6'lar, Apple için yeni rekorlar kırmaya devam ediyorlar. Bu sırada komedyen Joan Rivers da sosyal ağ hesapların

Apple rezil oldu!
Hayatını kaybeden ünlü ismin hesabından gelen iPhone 6 mesajı, Apple'ı gülünç duruma düşürdü!
 
Hafta sonundaki satışları 10 milyonu geçen iPhone 6'lar, Apple için yeni rekorlar kırmaya devam ediyorlar. Bu sırada komedyen Joan Rivers da sosyal ağ hesaplarından yeni satın aldığı iPhone 6'dan övgülü sözlerle bahsediyor. Ama küçük bir sorun da var.
 
Rivers, geçen hafta Instagram ve Facebook'ta paylaştığı bir gönderiye göre 2010 model iPhone'unu bir iPhone 6 ile değiştirmişti. Sorun ise Rivers'ın bu paylaşımdan önce, ayın ilk günlerinde ameliyat sonrası komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetmiş olması. Silinmeden önce TMZ'ye yakalanan gönderide şunlar yazıyordu:
 
"Bu yaramaz çocuğun yerini bir iPhone 6 alıyor (şişman olanı değil). Bunu 2010'da almıştım ve 4 sene sonra tek şikayetim, uygulamaların daha büyük ekranlar için tasarlanıyor olması ve pilin yorulmaya başlaması. Telefonumu hiçbir zaman kılıfla kullanmadım, çünkü olduğu gibi güzeldi. Tasarımda büyük bir başarı... Mükemmel bir ürün. #apple #iPhone #tech"
 
Görünen o ki Apple, Joan Rivers'la bir reklam anlaşması yapmış ve Rivers'ın reklamcısı, otomatik gönderiyi iptal etmeyi unutmuş. Apple için bir gaf olarak değerlendirilebilecek bu olay, ünlülerin telefonlar hakkındaki fikirlerinin her zaman gerçeği yansıtmayabileceğini de göstermekte.
--1061131.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji