Apple otomobil yapıyor

Apple'ın ismini son günlerde farklı işlerde de duymaya başladık. Mesela geçtiğimiz hafta Apple'ın Google'ın tepede olduğu bazı servislerine rakip olabilecek kendi servisleri üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Arama motoru ve Street View bunlardan bazılar

Apple otomobil yapıyor

Apple'ın ismini son günlerde farklı işlerde de duymaya başladık. Mesela geçtiğimiz hafta Apple'ın Google'ın tepede olduğu bazı servislerine rakip olabilecek kendi servisleri üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Arama motoru ve Street View bunlardan bazılarıydı. Bunların ardından bugün ise Apple'ın elektrikli araba geliştirdiği iddiaları ortaya atıldı.

Bu iddiaların sahibi ise The Wall Street Journal gibi oldukça güvenilir bir kaynak. WSJ'nin bugün yapmış olduğu habere göre, Tim Cook yaklaşık 1 yıl önce elektrikli araba projesini onaylamış ve bu süre zarfı içerisinde Apple,1000'den fazla mühendisle bu  için çalışmaya başlamış.

Diğer taraftan büyük bir gizlilikle yürütülen bu projede Apple'ın elektrikli arabasının kod adının ise 'Titan' olduğu belirtiliyor. Aracın gerçek isminin ise tabii ki 'Apple Car' ya da 'iCar'dan birisinin olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler