Angry Birds gelişiyor

Telefona yüklenen puzzle oyunlar çoğu zaman tutmazlar ve iyi bir rakam elde edilemezdi. Ama bu oyun hem eğlenceli hem de sevimli bir içeriği olan oyuncuları var. Ve aynı zaman da da oyun alanında iyi tütmüş bir oyun. Ve başarı sağlamış bir oyun. Ve bu oyu

Angry Birds gelişiyor


Telefona yüklenen puzzle oyunlar çoğu zaman tutmazlar ve iyi bir rakam elde edilemezdi. Ama bu oyun hem eğlenceli hem de sevimli bir içeriği olan oyuncuları var. Ve aynı zaman da da oyun alanında iyi tütmüş bir oyun. Ve başarı sağlamış bir oyun. Ve bu oyunun yeni çıkardığı oyunlar geliştikçe yenileri daha iyi oluyordu.

Geliştikçe güzelleşen Angry Birds Go 2 oyunu iyi bir başarı sağlamış oluyordu. Firmalarında desteği ile de daha çok gelişiyordu. Sadece bir mobil uygulama olmakla kalmayıp adını duyurup diğer alanlarda da yani diğer platformlarda da adını hayli duyurmuş bir vaziyette. Ve başarıyı da almış bir durumda. Ve kuşların sevimli olmaları evlerimize her şekilde yansımıştı. Ve şimdi o güzel kuşlar yarış yapmaya çalışıyorlar. Angry Birds Go oyun da yapmamız gereken kuşları yönetmek. Kızgın olan kuşları yöneterek kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. Bu oyuna bayılacaksınız. Ve güç kazandıkça rakiplerimizi yeniyor ve altın kazanıyoruz. Altın kazandıkça da kullanmakta olduğumuz aracımızı değiştirebiliyoruz. Zaten oyun ilerledikçe belirli bir süre sonra aracımızı değiştirmek zorunda kalıyoruz. Önce kırmızı bir kuş ile oyuna başlayan yarışma oyun ilerledikçe farklı karakterlerle devam etmekte. Her kuşun bir yorulma seviyesi var. Ve o seviye de kuşları değiştirmek zorunda kalıyoruz. Kuşlarında bir seviyesi var. Yarışların türleri daha güzel bir durumda. Yalnız araçlar dirift yaparken biraz zorlanabiliyorlar. Oyun içerisinde yarış modları beş kısma ayrılıyor. Klasik yarış, meyve yarışları, zamana karşı yarış, düello yarışı, ve şampiyon yarışı olarak oluşuyor. Klasik bir yarış olarak başladığımız bu yarış oyun ilerledikçe normalleşiyor. Ve yarış zorlaşmaya başlıyor. İlerledikçe zorlaşan yarışı vaktinde bitirmeye çalışıyoruz. Sizde deneyin emin olun bu oyunu çok seveceksiniz. Sizde bu oyunun müptelası olacaksınız. Meyve modun da ise meyveleri parçalayarak yolumuza devam ediyoruz. Bu yarışı çok beğeneceksiniz. Gayet güzel olan bir oyun. Yarışta meyvelere göre puan alıyoruz. Harika bir oyun. Düello yarışında ise tek bir kişi ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu oyunu çok seveceksiniz. Sizde tamam deyin sizde oyunun tadına varın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler