Akıncılar'dan Sarkozy'ye gözdağı

Bilişim Teknolojisinin yer altı dünyası sloganıyla 11 yıldır sanal alemde faaliyet gösteren Cyber-Warrior'dan Fransa'da onaylanan sözde Ermeni soykırımı inkar yasasına sert tepki geldi. Cyber-Warrior TIM'e bağlı AKINCILAR adlı hack grubu, tasarıda adı en

Akıncılar'dan Sarkozy'ye gözdağı

Bilişim Teknolojisinin yer altı dünyası sloganıyla 11 yıldır sanal alemde faaliyet gösteren Cyber-Warrior'dan Fransa'da onaylanan sözde Ermeni soykırımı inkar yasasına sert tepki geldi. Cyber-Warrior TIM'e bağlı AKINCILAR adlı hack grubu, tasarıda adı en çok geçen Fransız Milletvekillerinden Patrick Deveciyan'ın kişisel web sitesine de erişimi engelledi.

Fransa'nın bu zamana kadar Türkiye'nin önünde her zaman engel olduğuna vurgu yapan Akıncılar'ın Grup Yöneticisi F0RTYS3V3N kod adlı hacker, "Geçmişten günümüze her fırsatta Türk milletinin ve devletinin hep karşısında durup çeşitli bahane ve iftiralar ile gerek Avrupa Birliği üyeliğimize gerekse diğer tüm organizasyonlarda önümüze engel olarak çıkan Fransız devleti kendi geçmiş tarihinde yaptıklarının unutulduğunu varsayarak , düşünce özgürlüğünün babası hemde ateşli savunucusu(?) olarak sözde Ermeni Soykırımı dahil tanıdığı tüm soykırımları inkar edenlere hapis ve para cezası öngören yasayı ulusal meclislerinde onaylamıştır. Bu yasa tasarısı ile her ne kadar Türkiye’ye bir dayatmamız yok deselerde asıl amaçları gelişen ve lider ülke olma yolunda büyül yol kateden ülkemizi kirli politik oyunlarla yıpratma ve 2012 yılındaki seçimlerinde oy kazanma çabasından öteye geçmeyen bir aptallığın göstergesidir." dedi.

Daha önce, Fransa Milli Meclisi'nde oylanan yasa teklifinin sahibi Fransız milletvekili Valerie Boyer'in kişisel internet sayfasını da çökerten 'Siber Savaşçılar' Valiera Boyer ve Sarkozy'nin sitesine, "O kadar düşünce özgürlüğüne saygılı bir ülkesiniz ki (!) "Ermeni Soykımı Diye Birşey Yoktur" diyerek bir gerçeği dile getiren birinin hapse atılmasının yolunu açıyorsunuz. O kadar iki yüzlü bir yönetiminiz var ki bizim yüzümüze karşı başka ; diğer ülkelere karşı başka konuşuyorsunuz. Sizin meclisiniz önce kendi sorunu olan Cezayir de yaptığı insanlık suçu olan soykırımınızı konuşsun! Biz biliyoruz ki Türkiye de yaşayan Ermeni ler sizin ülkenizde yaşayan ve diyasporadan nemalanan Ermeni lerden çok daha farklı! Siz diyaspora Ermenileri Devlet arşivlerini açıp gerçeklerle yüzleşemeyecek kadar korkaksınız. Siz Fransızlar oy için gerçekleri hiçe sayan zavallılarsınız ! Biz güçlü AKINCILAR , biz güçlü Türkiye'yiz !" mesajını bırakmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler