'aa' oyunu tüm dünyanın yeni gözdesi

Dünyayı Candy Crush'tan sonra yeni bir oyun dalgası sarmaya başladı. Aa adı verilen ve bağımlılarının 'sinir bozucu' bulmasına rağmen kopamadığı oyun, geçen hafta Google PlayStore'da en çok indirilen uygulama oldu.Zorlayıcı bölümleri ile son derece sürükl

'aa' oyunu tüm dünyanın yeni gözdesi

Dünyayı Candy Crush'tan sonra yeni bir oyun dalgası sarmaya başladı. Aa adı verilen ve bağımlılarının 'sinir bozucu' bulmasına rağmen kopamadığı oyun, geçen hafta Google PlayStore'da en çok indirilen uygulama oldu.

Zorlayıcı bölümleri ile son derece sürükleyici olan oyun, kendi etrafında dönen bir yuvarlağa size verilen sayı çubuklarını birbirlerine temas ettirmeden saplamaya çalışmak şeklinde oynanıyor.

060420151839179671885_2.jpg

Oynaması ücretsiz olan bu oyunda da her ücretsiz oyunda olduğu gibi çeşitli reklamlar mevcut; eğer bu reklamları görmek istemiyorsanız 2 TL ödeyerek onları kapatabilir; eğer bölümleri tek tek geçmek size zor geliyorsa 10 TL vererek tüm bölümleri açabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler