3 farklı iPhone 6 modeli yan yana görüntülendi

Apple'ın iPhone 6 lansmanını hemen IFA sonrawsı yapması beklenirken iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Birçok kişi iPhone 6'nın böyle görüneceğinden neredeyse emin ama bu görüntüler halen 3D yazıcılar ile yapılmış birer takl

3 farklı iPhone 6 modeli yan yana görüntülendi
Apple'ın iPhone 6 lansmanını hemen IFA sonrawsı yapması beklenirken iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Birçok kişi iPhone 6'nın böyle görüneceğinden neredeyse emin ama bu görüntüler halen 3D yazıcılar ile yapılmış birer taklitten ibaret değil.
 
Gelen bilgilere göre iPhone 6 4,7 ve 5,5 inç boyutunda olmak üzere 2 farklı model ile gelecek. Büyük olan telefona iPhone Air isminin verilmesi ise neredeyse kesinleşmiş bir durum. 
 
1408953945_iphone-5s-vs-6-vs-l.jpg
 
iPhone 6'nın en merak edilen özelliği ise ekran çözünürlüğü. Bu güne kadar kendine has ekran çözünürlükleri ile gelen Apple'ın yine kendine has bir ekran çözünürlüğü sunması planlanıyor. 
 
4,7 inç iPhone 6'nın 1334 x 750 piksel 
5,5 inç iPhone 6'nın ise 2208 x 1242 piksel gibi hiçbir standartta olmayan bir çözünürlük ile gelmesi bekleniyor. Bu çözünürlüklerin iPhone 4'ten beri gelişim gösteren ekran çözünürüğünün inç başına orantılanması ile ulaşılmaktadır. Bakalım evdeki hesap çarşıdan dönecek mi?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler