Beton mikseri duvarda asılı kaldı

Kağıthane’de, bir beton mikseri rampada kayarak bir binanın metrelerce yükseklikteki istinat duvarında asılı kaldı. Beton mikserini kurtarmaya gelen itfaiye aracı da kayarak mahsur kalınca, başka bir iş makinesi tarafından kurtarıldı.Olay, saat 11.00 sıra

Beton mikseri duvarda asılı kaldı

Kağıthane’de, bir beton mikseri rampada kayarak bir binanın metrelerce yükseklikteki istinat duvarında asılı kaldı. Beton mikserini kurtarmaya gelen itfaiye aracı da kayarak mahsur kalınca, başka bir iş makinesi tarafından kurtarıldı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Gürsel Mahallesi Name Sokak ile Işıklı Sokak’ın kesiştiği yerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Hamza yönetimindeki 34 KT 9774 plakalı beton mikseri, inşaat sahasına beton döktü. Beton döktükten sonra rampa aşağı inmeye çalıştığı sırada yolun kaygan olması nedeniyle kaymaya başladı.

Kayan mikser, sokak üzerinde bulunan üç katlı bir evin 7 metre yüksekliğindeki istinat duvarında askıda kaldı. Binaya çarpmaya ramak kala duran iş makinesi, duvarda asılı kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri de kayma tehlikesi geçirdi. Mahsur kalan itfaiye aracı, inşaat sahasındaki kepçeye bağlanan halatla kurtarıldı. İstinat duvarında askıda kalan beton mikseri de aynı iş makinesi ile halatla kurtarıldı.

Öte yandan, kaza anını gören bir temizlik görevlisi, “Yolu temizliyordum, baktım mikserin freni tutmadı. Aşağı geliyordu, ben de aşağı kaçtım. Geldi burada durdu” dedi. Kazayı yapan beton mikserinin sürücüsü İbrahim Hamza ise “Dik bir rampaydı, son anda kurtulduk. Paletli araçla kurtaracağız. Herhangi bir yaralı yok” diye cevap verdi.

Polis, hasara neden olan kaza ile ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler