Beşirli'de cinayet Fatih Gedikli hunharca öldürüldü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2 Nolu Beşirli Mahallesinde yakınları tarafından Cumartesi gününden beri haber alınamayan 38 yaşındaki Fatih Gedikli, kendisine ait iş yerinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre; Beşirli ilçesin

Beşirli'de cinayet Fatih Gedikli hunharca öldürüldü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi 2 Nolu Beşirli Mahallesinde yakınları tarafından Cumartesi gününden beri haber alınamayan 38 yaşındaki Fatih Gedikli, kendisine ait iş yerinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre; Beşirli ilçesinde işyeri bulunan Gedikli 3 gündür eve gitmeyince yakınları kayıp başvurusunda bulundu. Trabzon Polisi tarafından kayıp olarak aranan şahsın yakınları işyerine gittiklerinde ise korkunç bir tablo ile karşılaştılar.

ÇOK SAYIDA BULGU VAR

Gedikli, bir sandalyeye oturtulmuş elleri, ayakları ve ağzı bantlanarak ölü olarak bulundu. 155 polis imdat hattını arayan yakınları yardım istedi. Olay yerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri giderek incelemede bulundu. Cinayet Büro dedektiflerinin ardından Olay Yeri ve Kimlik Tespit ekipleri olay yerinde incelemede bulundu. Olay yerinde ekipler 24 adet bulguya not etti.

DOLAP İLE PERDELEDİLER

Görgü tanıklarına göre; dükkanda bulunan büyük buzdolabının işletmenin farklı bir yerinde bulunduğu cinayet sonrasından ceset gözükmesin diye işletmenin ortasına çekildiğini ileri sürdüler. Cinayet Büro ekipleri olay yerinde yapmış oldukları çalışama da  Gedilkli’yi öldüren zanlı veya zanlıların uzun süre işkence yaptıklarını tespit etti. Gedilkli’yi bir süre boğmak istedikleri sonra ise ölüme terkedildi.

KAMERALAR İNCELEMEDE

Olay yerine Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı gelerek incelemede bulundu. Talihsiz şahsın cansız bedeni kesin ölümü öğrenilmesi için Trabzon Adli Tıp Kuruma kaldırıldı. Öte yandan; Cinayet Büro Dedektifleri Gedikli’nin öldürüldüğü dükkanının iriş ve çıkışlarını çeken güvenlik kamere görüntülerini incelemeye altı. Mahalle sakinlerinin bir iddiasına göre; Cinayeti işleyen kişinin doğu kökenli bir uyuşturucu taciri olduğu ifade edildi. 

İlk Haberi okumak için tıklayın 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler