Beşiktaş'tan kovuldu futbolu yönetiyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un efsane golcülerinden teknik adam Hami Mandıralı Gebze Teknik Üniversitesinde söyleyişi ye katıldı. Üniversiteli Trabzonsporlular Derneğinin düzenlemiş olduğu söyleşide Mandıralı bomba açıklamalarda bulundu. Mandıra

Beşiktaş'tan kovuldu futbolu yönetiyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un efsane golcülerinden teknik adam Hami Mandıralı Gebze Teknik Üniversitesinde söyleyişi ye katıldı. Üniversiteli Trabzonsporlular Derneğinin düzenlemiş olduğu söyleşide Mandıralı bomba açıklamalarda bulundu. Mandıralı, "Biz büyüklerimizden ne gördüysek onu yaptık. Başarıya ulaşa bilmek için elimizden gelen caba sarf ettik. Futbol oynadığımız sürece büyük bir caba sarf ettik ve büyük takım olduk. Sonra futbolu bıraktım ve acı bir gerçekleşe karşılaştım. Biz takım olduk ama büyük kulüp olamadık.”dedi.

Federasyon başkanı Yıldırım Dermirören’i ser bir dille eleştiren Mandıralı, Beşiktaş’tan kovulan bir adamın Türk futbolunun başında ifadelerini kullandı. Mandıralı, “ Kupa Kupa söyleyerek takımızı unuttuk ce gelinen noktada başarısız olduk. İşte son durum birkaç kulvarda yıllarca mücadele eden Trabzonsporumuz bu sezon belki 4. olur diye mücadele ediyor. Nedeni basit. Futbolun içinden gelmeyen adamlar ülkemizde futbolu yönetmeye çalışıyorlar. En başta Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'na gidememesinin baş sebebi olan ve hatta kulüpten kovulan adam bugün Türk futbolunun başında. Bunun yanı sıra kulüpleri futbol oynamamış müteahhitler iş adamları yönetiyorlar." Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler