Beşiktaşlı oyunculardan Trabzonspor yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ankara'da Kardemir Karabükspor'u ağırlayan Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrılarak, liderliğe yükseldi.  Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü kaydeden Cenk Tosun, "Gerçekten çok anlamlı bir gol oldu, bugün liderlik koltuğu

Beşiktaşlı oyunculardan Trabzonspor yorumu
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ankara'da Kardemir Karabükspor'u ağırlayan Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrılarak, liderliğe yükseldi. 
 
Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü kaydeden Cenk Tosun, "Gerçekten çok anlamlı bir gol oldu, bugün liderlik koltuğunu geri almak için önemliydi. Bayağı zorlandık. Karabük'ü ve Yılmaz Hoca'yı kutluyorum. Alt sıralara oynamalarına rağmen gerçekten çok iyi futbol oynuyorlar. Takım arkadaşlarımı da kutluyorum. Güzel galibiyet oldu. Bu maçı unutup Trabzonspor maçına odaklanacağız" ifadelerini kullandı.
 
"Lider olmak baskı yaratıyor mu?" sorusuna cevap veren Tosun, "Şampiyonlukla ilgili konuşmak yanlış olur. Bizim aklımızda sadece Trabzon maçı var. İnşallah Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılırsak önümüzün açık olduğunu söyleyebilirim" dedi.
1,5 aylık sakatlığın ardından forma şansı bulduğunu hatırlatan Tosun, "İdmanlarda iyi çalıştım, fizik olarak kendimi hazırladım. Büyük takımlarda ikinci, üçüncü forvet olmak böyle maçlarda belli ediyor. Her zaman hazır olman gerekiyor, ne zaman şans geleceği belli değil. Gelince de kullanmam gerektiğini biliyordum. Bugün de kullandım ve golümü attım" dedi.
 
Devamı içen diğer sayfaları tıklayın
 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kupa maçı oynayacağının Beşiktaş için avantaj mı yoksa dezavantaj mı oluşturacağını soran bir gazeteciye ise Tosun, "Bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Çünkü biz de o kupada ve Avrupa'da oynadık. Biz şu anda Trabzon'u düşünüyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi hiç düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın Ankara'da oynadığı maçları değerlendiren Tosun, "Bizim için Ankara gerçekten İnönü havası yaşatıyor çünkü stat tamamen doluyor. Taraftarımız çok ateşli, onlar bizim için itici bir güç. Bir daha ki maçta da bu stadı doldurup güzel galibiyetler almak istiyoruz" dedi.
 
TOSUN, HAYATININ EN ÖNEMLİ 3 DAKİKASINI ANLATTI
 
"Attığın gol öncesi Karabükspor'un pozisyonunu engelledin. Orada neler hissettin?" sorusuna da Tosun, "Hoca rakibin golünden sonra bana 'bu senin hayatındaki en önemli üç dakikası olabilir. Neyin var neyin yok kendini ver' dedi. O pozisyonda hocanın dediği aklıma geldi. Orada bayağı uzun bir depar attım ama değdi topa az olsa da değdim ve oyuncuyu bozdum, topa bize geçti" yanıtını verdi.
 
HUTCHİNSON: "BEŞİKTAŞ'TA MUTLUYUM"
Beşiktaşlı oyuncu Atiba Hutchinson, "Ligde iyi bir yerdeyiz, bulunduğumuz yeri hak ediyoruz. Çok iyi bir sezon geçirdik. Şu anda yapmamız gereken maç maç bakmak ve ligin sonuna böyle gitmek" dedi.
 
Karşılaşmayı "ilginç" olarak nitelendiren Kanadalı oyuncu, "Maç gitti, geldi. Birbirimiz için oynadık, takım oyununu hiç bırakmadık, organizasyonumuzu bozmadık. Belki yeterince pozisyon yapamadık ama nihayetinde gün sonunda 3 puanı aldık" şeklinde konuştu.
Devamı içen diğer sayfaları tıklayın
Atiba Hutchinson, liderliğin takımda baskı oluşturup oluşturmadığını soran bir gazeteciye, "Henüz üstümüzde bir baskı hissetmiyoruz. Çok derin, kaliteli bir kadromuz var. Şu ana kadar yaptığımız gibi her maça çıktığımızda birbirimiz için mücadele etmemiz lazım. Nihayetinde hep beraber hedefe ulaşacağız" karşılığını verdi.
 
Sözleşmesini uzatıp uzatmayacağının sorulması üzerine ise deneyimli oyuncu, "Beşiktaş'ta elbette mutluyum, devam etmek istiyorum ancak bundan sonra olacakları hep beraber göreceğiz" yanıtını verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor