Yeni Başbakan yarın açıklanıyor

Yeni Başbakan yarın akşam belli oluyorEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Gül’ün, başbakanlık için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu işaret etmesiyle ilgili olarak, “Davutoğlu ismini Gül’ün de paylaştığı görülüyor. Bu, başbakanı

Yeni Başbakan yarın açıklanıyor

Yeni Başbakan yarın akşam belli oluyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Gül’ün, başbakanlık için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu işaret etmesiyle ilgili olarak, “Davutoğlu ismini Gül’ün de paylaştığı görülüyor. Bu, başbakanın ilan edildiği anlamına gelmiyor” dedi.

Yıldız, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Başbakanlık için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu işaret etmesini değerlendirdi.

“Ahmet Davutoğlu ismini Gül’ün de paylaştığı görülüyor” diyen Bakan Yıldız “Bu, başbakanın açıklandığı, ilan edildiği anlamına gelmiyor” dedi. Yıldız, "Önceden telefuz ediliyor olması açıklandığı anlamına bu ismin ilan edildiği anlamına gelmiyor. Sayın Başbakanımız da sayın cumhurbaşkanımızında kastının bu olduğunun dün akşam özellikle görmüş olduk. Sayın başbakanımızın seçilen cumhurbaşkanımızın da bir kısım istişare süreçleri tamamladıktan sonra il başkanları MYK süreçleri tamamlandıktan sonra bunun açıklanacağını belirtmişti. O yüzden yarın akşama da bu süreç tamamlanmış olacak" diye konuştu.

 

SİTEM SEVGİDEN KAYNAKLANIR

 Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Gül’ün sitem ettiğinin hatırlatılması üzerine “Sitem sevgiden kaynaklanır, aile içinde olur” diye konuştu.

 Çankaya Köşkü’nde veda resepsiyonu veren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Göründüğü kadarıyla devralacak arkadaşımız Dışişleri Bakanı Ahmet Bey, siyasete de devlet hayatına da kazandıran benim. Umarım başarılı olur, destek oluruz" diye konuştu.

 

Sitemde de bulunan Cumhurbaşkanı Gül, "Bizim cenahtan yapılan saygısızlıkları da gördüm" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler