Beşiktaş uzatmalarda güldü!

Beşiktaş ligin 28. haftasında Karabükspor'u Ankara'da ağırladı. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada liderlik fırsatı bulan Beşiktaş uzatmalarda attığı golle amacına ulaştı.Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Ankara'da Karabükspor'u ağırladı

Beşiktaş uzatmalarda güldü!

Beşiktaş ligin 28. haftasında Karabükspor'u Ankara'da ağırladı. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada liderlik fırsatı bulan Beşiktaş uzatmalarda attığı golle amacına ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Ankara'da Karabükspor'u ağırladı.

Osmanlıspor Stadında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş uzatmalarda bulduğu golle 2-1 kazandı.

Maçın 23. dakikasında Atiba'nın kafası ile 1-0 öne geçen Beşiktaş'a Karabükspor 79'da Musa Çağıran'ın kafa golüyle yanıt verdi. Sahneye 90+6. dakikada çıkan Cenk Tosun ise skoru belirledi: 2-1.

Beşiktaş'ta Necip 58'de Karabükspor'da ise Waterman 41'de kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Beşiktaş'ta Necip kırmızı kart nedeniyle Serdar da gördüğü sarı kart sonucunda Trabzonspor'la oynanacak maçta cezalı duruma düştü.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 61 yaptı. Karabükspor da 21 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak. Karabükspor ise evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler