Beşiktaş maçı sona erdi

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hollanda'nın Feyenoord takımı ile karşı karşıya geldi. De Kuip Stadı'nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 2-1'lık skorla kazandı.Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada bir köşe vuruşun

Beşiktaş maçı sona erdi

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hollanda'nın Feyenoord takımı ile karşı karşıya geldi. De Kuip Stadı'nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 2-1'lık skorla kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada bir köşe vuruşunda yapılan ortada Mustafa Pektemek ve 70. dakikada Kerim Frei'ın geliştirdiği atakta Boulahrouz kendi kalesine attı. Feyenoord son dakikada Te Vrede'nin ayağından gelen penaltı golü ile 2-1'lik skoru elde etti.

Beşiktaş, 3. ön eleme turu rövanşında 6 Ağustos günü Feyenoord ile Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 

BEŞİKTAŞ'TA 2 EKSİK

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan ve bu yüzden Hollanda’ya getirilmeyen Veli Kavlak ve Ömer Şişmanoğlu takımdaki yerini alamazken, yeni transfer Demba Ba ise yedek soyundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor