Beşiktaş Gaziantepspor'u farklı geçti

Beşiktaş, rötar yaptığı ligin ikinci yarısına hızlı başladı. Siyah-beyazlılar Gaziantepspor'u 4 golle geçerken, ligde üst üste beşinci galibiyetini aldı. Maçın yıldız isimleri Tolga Zengin, Gomez ve Jose Sosa idi. Kara Kartallarda yeni transferler de bu m

Beşiktaş Gaziantepspor'u farklı geçti

Beşiktaş, rötar yaptığı ligin ikinci yarısına hızlı başladı. Siyah-beyazlılar Gaziantepspor'u 4 golle geçerken, ligde üst üste beşinci galibiyetini aldı.

Maçın yıldız isimleri Tolga Zengin, Gomez ve Jose Sosa idi. Kara Kartallarda yeni transferler de bu maçla görücüye çıkarken, siyah-beyazlı takım bu galibiyetle iki maç eksiğine rağmen lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor'u 4-0'lık skorla mağlup etti.

ANTEP HIZLI BAŞLADI

Beşiktaş - Gaziantepspor mücadelesinde henüz 1. dakikalara girilirken, konuk ekip yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı. Orkan'ın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Larsson topu Tolga'nın üzerine gönderdi.

RHODOLFO SAKATLANDI

Karşılaşmanın 18. dakikasında Beşiktaşlı futbolcu Luiz Rhodolfo, Chibuike ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerden kalkamadı. Brezilyalı stoper ardından oyuna devam edemedi ve yerini yeni transferlerden Alexis Delgado'ya bıraktı. Bu dakikalarda Gaziantepspor cephesinde de Marçal sağ arka adelesinden sakatlandı ve yerine Koray oyuna dahil oldu.

İLK YARI GOL PERDESİNİ GÖKHAN AÇTI, OĞUZHAN KAPATTI

38. dakikada Sosa'nın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topu önüne alan Gökhan Töre, meşin yuvarlağı kontrol ettikten sonra vurduğu yerden sert şutta kaleci Alperen meşin yuvarlağı elinin arasından kaçırdı ve top filelerle buluştu. 1-0

Ardından 42. dakikada sol kanatta İsmail topu rakibinden kaptıktan sonra meşin yuvarlağı Gökhan Töre ile buluşturdu. Gökhan'ın pasıyla kale önünde topu önüne alan Oğuzhan'ın rakiplerini çalımladıktan sonra yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 2-0

KARTAL İLK YARIDA ÜSTÜN

Beşiktaş - Gaziantepspor mücadelesinin ilk yarısı 2-0'lık skorla siyah-beyazlı takımın üstünlüğü ile sona erdi. İlk devrede Kara Kartallar yüzde 61'e yüzde 39'luk oranla rakibine göre daha çok topla oynadı. Şenol Güneş'in öğrencileri ilk yarı boyunca rakip kaleye 6 şut gönderirken bunların 3'ünde isabet buldu iki şut ise tabelaya yansıdı.

GOMEZ KALDIĞI YERDEN

Beşiktaş'ın gol makinesi Mario Gomez, Gaziantepspor'u da boş geçmedi. Karşılaşmanın 61. dakikasında sağ kanattan Sosa'nın ceza sahasına gönderdiği şık pasta Alman panzeri altıpasta yaptığı gelişine vuruşta meşin yuvarlağı kalecinin bakışları arasında filelere gönderdi. Ardından 70. dakikada İsmail'in sol kanattan verdiği pasla ceza sahasında gelişine sert bir şut çıkaran Gomez, tabelaya yazdırdığı 2 golle krallık yarışında gol sayısını da 15'e yükseltti.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ VE SARI KARTLAR

Karşılaşmanın 75. dakikasında Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup, yerini Necip Uysal'a bırakırken, 84. dakikada ise mücadelede iki asist yapan Sosa yerini Cenk Tosun'a bıraktı. Gaziantespor'da ise 66. dakikada Orkan'ın yerine İlhan Parlak oyuna girerken, Pachecho'nun yerine ise 75. dakikada Hürriyet oyuna dahil olan isimdi. Beşiktaş cephesinde İsmail Köybaşı, Antep ekibinde ise Hürriyet karşılaşmanın tek sarı kart gören futbolculardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler