Beşikdüzü'de cinayet Salih Aksoy vuruldu

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Saka Caddesi Tugay Sokakta bir işyerinde arkadaşlar arasında çıkan tartışma yerini kavgaya bırakınca silahlar konuştu.

Beşikdüzü'de cinayet Salih Aksoy vuruldu

Haber61 – Haber Servisi –

Edinilen bilgiye göre; İlçede bir iş yerinde henüz nedeni belli olmayan bir nedenden dolayı 58 yaşındaki Salih Aksoy'unda aralarında bulunduğu arkadaşlar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma yerini bir süre sonra kavgaya bırakınca henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs belinden çıkarmış oldu silah ile 5 el ateş etti.

Mermilerin 3’ü Salih Aksoy’un vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin polise haber vermesi ile olay yerine 112 ekibi ile çok sayıda emniyet mensubu geldi. Salih Aksoy, Ambulans ile Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Trabzon Cinayet Büro Ekipleri olay yerinde incelemesini sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler