Beşikdüzü'de 9 Mahalle...

Beşikdüzü Ağaçlı, Bozlu, Gürgenli mahallesi grup içme suyu inşaatı yapım işi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ihale edildi. İhale kapsamında Ağaçlı, Gürgenli, Bozlu, Takazlı, Yeşilköy, Çıtlaklı, Duygulu, Dağlıca ve Hüner

Beşikdüzü'de 9 Mahalle...
Beşikdüzü Ağaçlı, Bozlu, Gürgenli mahallesi grup içme suyu inşaatı yapım işi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ihale edildi. İhale kapsamında Ağaçlı, Gürgenli, Bozlu, Takazlı, Yeşilköy, Çıtlaklı, Duygulu, Dağlıca ve Hünerli Mahalleleri içme ve kullanma suyuna kavuşturulacak. 
 
Beşikdüzü’nde ilçe merkezi içme suyunun şebeke borularının değişilmesi projesinin ihale edilmesinin ardından su sıkıntısı çeken Kalegüney ile Ardıçatak mahallelerindeki projeler bitirilerek, vatandaşlar sağlıklı içme suyuna kavuşturuldu.
 
Devam eden çalışmalarda Korkuthan Mahallesi’nde yaşanan su sorunu için hazırlanan projede ihale edilerek firma çalışmalarını sürdürüyor.
tas_3025.jpgtas_3027.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler