Benficalı Cardozo tamam da ...

Trabzonspor'da yabancı golcü arayışında önemli gelişmeler yaşanıyor. Bordo Mavili takımın golcü listesinde Dünyaca tanınmış beş isim bulunurken,Trabzonspor isimler arasında Cardozove kulübüyle  ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. Trabzonspor golc

Benficalı Cardozo tamam  da ...

Trabzonspor'da yabancı golcü arayışında önemli gelişmeler yaşanıyor. Bordo Mavili takımın golcü listesinde Dünyaca tanınmış beş isim bulunurken,Trabzonspor isimler arasında Cardozove kulübüyle  ile her konuda kesin olarak anlaşmaya vardı. 

Trabzonspor golcü forvet Cardoza ile her konuda anlaşmaya varırken,diğer ünlü golcü isimlerle görüşmelerini sürdüyor. Bordo Mavililer,Cardozo dışındaki diğer forvet adayları arasında anlaşmaya vardıkları isim olması halinde,Cardozo isminden vaz geçecek.

Cardozo ile anlaşan bordo mavililer diğer golcü adaylarıyla görüşmelerini sıklaştırken,Bu oyuncuların Cardozo daha iyi golcü oldukları öğrenildi. Trabzonspor'un ilgilendiği isimler arasında Fulhamın Yunanlı golcüsü Mitrglou var.Mitrglou transferinin gerçekleşmesi için görüşmeler hız kazandı .Bu transferin gerçekleşmesi halinde Trabzonspor Cardozo transferinden vazgeçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler